privé-opleidingen op maat
Human Development

De Voel-Je-Goed-Secrets


De wereld staat momenteel door het Coronavisrus letterlijk even op zijn kop. Wat zeker leek is plotseling niet zeker meer. We maken ons zorgen over onze gezondheid,  de natuur, onze aarde, ons werk: allemaal fundamentele zaken. Juist nu is het belangrijk optimistisch in het leven te staan. Niet altijd gemakkelijk, maar óók als het tegenzit is positief (blijven) denken een belangrijk iets.

 Ik kan je online *, één op één, leren hoe je positief kunt blijven denken en doen. Live dus, niet met een e-cursus. Sterker nog, je hebt al heel veel van die fundamentele vaardigheden in huis. Ik hoef je ze alleen maar te laten zien en ervaren en je zult merken, bij de toepassing ervan, wat ogenblikkelijk het positieve effect ervan is. Heel praktisch om te leren en heel praktisch toepasbaar. Bagage die je nooit meer kan worden afgenomen.

 (uiteraard kan deze cursus ook fysiek worden gevolgd)

Extra

Bij deze online, één op één, live cursus krijg je tevens een DISC analyse aangeboden. Voor het verkrijgen van  zelfinzicht. Een waardevol document waar je veel aan zult hebben. Wat staat erin:  beschrijving van  persoonlijkheid,  je grootste motivatoren, maar ook je grootste angsten, jouw specifieke toegevoegde waarde binnen een team, naar welke communicatie met collega’s en communicatieve omgeving je streeft, bij welke benadering jij afhaakt,  je gedrag als je nieuwe informatie krijgt of nieuwe taken,  je drijfveren, waar jij anderen op beoordeelt, je valkuilen, je gedrag onder druk, welke talenten je allemaal hebt, waar je nog in kunt groeien en communicatietips gerelateerd aan jouw persoonlijkheid.

 Extra erbij krijg je ook nog eens een persoonlijke 360 graden feedback-analyse (voor het wegnemen van ‘blinde vlekken”) en een praktisch plan van aanpak als je de inhoud ervan bijvoorbeeld wilt gebruiken om te solliciteren of voor een functiewijziging.

 Inhoud op hoofdlijnen

► Leer jezelf kennen met DISC (Intrapersoonlijke Intelligentie)

► Bereik  de doelen die je voor ogen hebt; voel je gemotiveerd(er) dingen op te pakken; wees assertiever; streef meer levenstevredenheid na; krijg meer zelfvertrouwen; interesseer in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

► Leer te reflecteren op en het beïnvloeden van je eigen gedrag

Dit is een IPI (=Intrapersoonlijke Intelligentie) programma. Dat is je vermogen om te reflecteren, en op basis daarvan de juiste beslissingen te nemen. Mensen met een sterk ontwikkelde intrapersoonlijke intelligentie hebben zelfkennis. Ze weten wat ze willen, wat ze wel of niet kunnen en hoe ze beter kunnen worden op gebieden waarin ze nog niet goed zijn.

 Hoe werkt het vervolgens?

  • Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier,  via de app 0647 50 50 60, mail: info@rutger-humandevelopment.nl of telefonisch op 058-2660304.
  •  Ik bevestig je aanmelding, we spreken af wanneer, hoe laat we starten en verdere instructies
  •  Via je whatsapp krijg je een betaalverzoek toegestuurd, na betaling ervan kunnen we online starten. Het enige dat je nodig hebt is een pc/laptop/tablet met camera en microfoon.
  • of je komt gewoon langs op mijn kantoor in Leeuwarden

 Wat ga je investeren?

Mijn online programma “De-voel-je-goed-secrets” duurt 3 volle uren. Behalve het DISC  rapport (16 pagina’s) ontvang je na afloop de reader met een overzicht van de inhoud en een certificaat Toch nog vragen na afloop van het programma? Bel of mail gerust, ik zal ze graag voor je beantwoorden. Je investeert euro 295,00 all in (géén btw).

Download hier je brochure
de-goed-gevoel-secrets
Voeljegoedsecrets..pdf (308.12KB)
Download hier je brochure
de-goed-gevoel-secrets
Voeljegoedsecrets..pdf (308.12KB)
 
E-mailen
Bellen
Map
Info