privé-opleidingen op maat
Human Development

Ha, daar ben je al. Ik stel mij even aan jou voor.


Uit klantenevaluaties blijkt het volgende:

"Hij is  iemand met een gezond verstand. Ik ging naar hem toe voor een advies wat ik het beste zou kunnen (gaan) doen, hij weet dat"

"Hij is op z'n best wanneer hij (complexe) problemen kan analyseren en  ziet dan best snel wat er eigenlijk gaande is"

"Hij houdt ervan mensen te helpen, hij heeft mij goed  geadviseerd welke actie ik het beste kon nemen"

"Rutger is nuchter en praktisch ingesteld. Hij gaat altijd uit van de vraag "wat werkt echt'

"Hij is op zijn best als hij mensen kan enthousiasmeren en adviseren wat te gaan doen"

"Hij is positief ingesteld. Hij leerde mij te vertrouwen op het goede en positieve in mijzelf. Hij wist dat bij mij heel goed te duiden"

"Hij is betrouwbaar en integer, maar vooral enthousiast als hij met je aan het werk gaat"

Mijn curriculum

Ik ben iemand  die jou heel graag helpt méér kwaliteit uit je werk en uit je leven te halen. Ik vind dan dat ik een zinvolle betekenis geef aan mijn leven. Bovendien behoort dat tot mijn competenties. Ik hoor van veel cursisten dat ik daar goed in ben. En daar ben ik best wel trots op.

Na mijn studie kreeg ik bij mijn toenmalige werkgever te maken met een buitengewoon (zelfs voor die tijd!) ouderwetse baas.Dit kon niet, dit wilde hij niet, dat was hem te duur. Kortom bijna alles bleek onmogelijk. Wegwezen dus, en ik ben voor mijzelf begonnen.

In 1992 ben ik gestart met RBC-Consultants. Nu, al 27 jaar,  help ik - samen met mijn team- mensen met de ontwikkeling van hun vaardigheden, persoonlijkheid, kennis, problemen, ontwikkeling etc. Die mensen zijn ondernemers, maar ook veel medewerkers uit bedrijven, werkzaam bij de overheid, in de zorg en ook particulieren. Kom je bij mij je persoonlijke opleiding doen dan ontvang ik je in mijn kantoor:  een sfeervolle 100-jaar oude stadsvilla nabij het centrum van Leeuwarden.

Daarnaast ben ik al 27 jaar freelance trainer bij  NCOI, ISBW, Scheidegger, IMK-Opleidingen, Edunoord e.a. en geef ik gastcolleges bij NHL-Stenden, Windesheim, RUG en de Hanzehogeschool. De onderwerpen waarin ik ben gespecialiseerd én waar ik inmiddels veel ervaring mee heb opgedaan zijn management/ leidinggeven, persoonlijke ontwikkeling en (gespecialiseerde) communicatie .

Heel veel afwisseling dus. Zelf vind ik die afwisseling geweldig!

In 1994 heb ik naast de bestaande werkzaamheden het RBC-Huiswerkinstituut opgericht. Met een geweldig team medewerkers helpen we daar leerlingen, van basisonderwijs tot en met HBO-studenten, met allerlei zaken die met leren te maken hebben.

Van 2000 tot s012 ben ik (onbetaalde) voorzitter geweest van MKB -Friesland. Een geweldige tijd, veel netwerken, veel belangen dienen, veel praten met ondernemers, hun medewerkers, de politiek, radio en televisie optredens. Ook weer lekker actief.

In 2012 komt daar de "Coachingpraktijk Leeuwarden' bij. Ik hou mij daar vooral bezig met EMDR. Dat is  een snel en buitengewoon werkzame methodiek waarmee je mensen kunt helpen die een trauma of PTSS hebben. Elke dag weer ben ik verbaasd over de positieve effecten en de snelle werking ervan. En eerlijk? Het is ook wel een beetje kicken als je met deze methodiek er in slaagt bij iemand de kwaliteit van leven te verhogen door het trauma te elimineren.

Last but not least heb ik op mijn visitekaartje mogen toevoegen: PPS®- Expert. Dat is pas echt revolutionair! Nieuwsgierig? Lees hier maar eens.

Op de site rutgerboelsmablogt.nl kun je lezen wat mij zo allemaal bezighoudt.De laatste ontwikkeling is RUTGER!  Ik kreeg en krijg veel de vraag naar méér persoonlijke aandacht in opleidingen, trainingen en cursussen. Mensen die bij mij komen klagen over saaie hotels , duur of slecht  parkeren, onvoldoende aandacht, géén maatwerk.

Download brochure
Algemene info RUTGER!
Brochure 2019..pdf (247.42KB)
Download brochure
Algemene info RUTGER!
Brochure 2019..pdf (247.42KB)

Kortom: ik geef je een  Opleiding 2.0.. En of dit het laatste initiatief is van mij? Zeker weten van niet.........


(En mocht je na het volgen van een opleiding toch een klacht hebben, dan vind je hier de klachtenprocedure)

 
E-mailen
Bellen
Map
Info