privé opleidingen op maat
Human Development

RUTGER! privé-cursussen op maat

Er zijn verschillende redenen waarom jij ervoor kiest om een individuele cursus te volgen in plaats van een klassikale cursus. 

  • Flexibiliteit: Bij een individuele cursus kun je je eigen tempo bepalen en de cursus inplannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Je hoeft geen rekening te houden met een vastgesteld rooster en kunt de cursus volgen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Persoonlijke aandacht: Bij een individuele cursus krijg je meer persoonlijke aandacht. De trainer kan zich volledig op jou en jouw leerbehoeften richten en hierdoor kan de cursus beter afgestemd worden op jouw specifieke behoeften en wensen.
  • Op maat gemaakt: Bij een individuele cursus passen wij  voor jou het cursusmateriaal  jouw niveau en leerbehoeften aan. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller en efficiënter leert dan bij een klassikale cursus waarin het tempo en de inhoud voor iedereen hetzelfde zijn.
  • Geen afleiding: Bij een individuele cursus is er geen afleiding van medecursisten en kun je je volledig focussen op de cursus. Dit kan ervoor zorgen dat je meer leert in een kortere tijd.
  • Privacy: Bij sommige cursussen kan privacy belangrijk zijn. Bij een individuele cursus heb je meer privacy en kun je bijvoorbeeld gevoelige informatie delen zonder dat anderen dit horen.RUTGER! vergroot je kennis, vaardigheden en competenties. Hoe ik dat doe?  Altijd individueel (of met meer deelnemers die je zelf meebrengt). Mijn aanpak is sterk gericht op je eigen werkpraktijk en mensgericht.


RUTGER!

(Rutger Boelsma is directeur en personal development consultant bij RBC-Consultants, PPS-Expert en blogt op rutgerboelsmablogt.nl)

 
E-mailen
Bellen
Map
Info